Robin Ivarsson ny trummis i Thor Görans!

För några timmar sedan gick dansbandet Thor Görans ut med informationen om deras nya trummis. Här nedanför kan ni ta del av den information som framgick. / Dansbandssidan.com 


Nu ska vi äntligen hälsa vår nya trummis ROBIN IVARSSON varmt välkommen till Thor Görans. Robin är 26 år och bor i Örnsköldsvik. Han har spelat trummor sedan barnsben, och gått både Estetiska Musiklinjen på Nolaskolan och Rocklinjen på Mellansels Folkhögskola. Robin har spelat i många olika band och hanterar många olika musikstilar. Men dansband har han i blodet sedan han föddes, då hans far också var dansbandsmusiker. Nu får Robin gå Dansbandsskolan hos oss och Thor Görans är hans första dansband. Tung start för Robin, då första spelningen med oss (och världspremiären i ett dansband någonsin) skedde i BINGOLOTTO i TV4 8/10. Det ni!!!! Det klarade Robin alldeles galant! Den här killen har alla kvalitéer vi sökte. Förutom en duktig trummis, så är han en glad, lättsam, ärlig, trevlig och härlig person. Vi och publiken hälsar Robin varmt välkommen till oss i bandet! Go Robin!
Ps. Dansar till Thor Görans och nya trummisen gör ni på PITEÅ FH nu på lördag och HEDEMORAPARKEN på söndag

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter