Ett reportage om Tjörnarpsbuss på kryssning med M/S Viking Cinderella!

På kryssning och bussresa med Tjörnarpsbuss 24/10-25/10!
 

Den 24/10 åkte jag med Tjörnarpsbuss för reportage under 44 timmar. Detta reportage skulle handla om en kryssning på M/S Viking Cindrella med temat Lasse Stefanz. Färden började i Lund med avresa 06.30 och sedan vidare för att hämta upp fler passagerare. Efter cirka 2-3 timmar gjorde vi ett stopp för frukost på Lagan värdshus och där erbjöds det underbara godsaker på ett mysigt ställe. Under denna resa fanns det cirka ett 30 tal resenärer med och stämningen var underbar resan rakt igenom. Vi närmade oss Stavsjö vid 14 tiden för att avnjuta en god lunch och denna i mitt fall bestod av panerad fisk med diverse tillbehör och maten får högsta betyg även på detta härliga ställe. Efter dessa stopp så presenterade jag mig ombord på bussen och arrangerade lite tävlingar där man kunde vinna souvenirer samt skivor med Lasse Stefanz. Ett väldigt uppskattat inslag och nöjda vinnare. När vi väl ankom Stockholm runt 16.30 så gick allt väldigt smidigt för att ta sig ombord på fartyget med avgång 18.00. Strax efter avresa så var det Viking Buffé som gällde där vi satt tillsammans och avnjöt en god och välsmakande buffé. Efter detta var det fria aktiviteter för passagerarna. Denna kväll fanns den duktiga sångerskan Monia Sjöström från Grönwalls på plats för att bjuda på härlig underhållning i pianobaren samt att dansbanden Lasse Stefanz och Skåningarna höll till inne i Etagé. Innan dansen drog igång så skulle bli lite firar dax inne i Etagé där ett av paren som fanns med ombord på bussresan skulle fria till varandra eller rättare sagt Anna skulle fria till sin älskade. Väldigt trevligt och fantastiskt, Olle Jönsson sjöng även en låt underbart fin låt för paret på hemresan mot Stockholm. 21.00 var det dax för dansbandet Skåningarna att inleda dansen och detta band har jag tidigare hyllat då dom gång på gång levererar fantastisk dansmusik och alltid levererar 100% bra. Lovord på lovord hör man till höger och vänster om Skåningarna och dom ger tillbaka med leverans på leverans. När klockan väl slog 21.30 var det så dax för Lasse Stefanz att inta scenen inför en fullsatt salong och jubel. Bandet firar 50 år under 2017 och en närmare presentation tror jag inte behövs vad det gäller populäritet och leverans. Dom ger alltid 100% på scen och är omtänksamma mot deras fans och folk runtomkring. Runt 1000 passagerare fanns på plats under kryssning som var grymt bra. För att sammanfatta denna härliga resa med Tjörnarpsbuss så får det bli med orden: Service, kvalitet, proffsighet. Jag vill rikta ett stort tack till Tjörnarpsbuss för att jag fick åka med och göra detta reportage samt tack till alla underbara resenärer och till alla artister och dansband. / Christian på Dansbandssidan.com

Ta del av lite bilder från resan nedanför samt att ni kan kolla in en mängd "Live" filmer på Dansbandssidan på Facebook. 

Ett par bilder via mobilen ser ni nedanför!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter