Titanix bjöd på en ljuvlig kväll på Öresunds Dansförenings höstfest!

Igår den 21/10 blev jag inbjuden av Öresunds Dansförening och deras årliga höstfest för reportage. Denna kväll var temat som sagt (Tysk Oktoberfest). Detta var 4:e gången som jag fick chansen att komma på besök och jag är väldigt glad och tacksam för detta. Väl på plats på Törringelund runt 16.00 så skulle det sista fixas inför kvällens festligheter, jag tog även chansen att snacka lite med dom underbara musikerna i Titanix som stod för musiken denna kväll. En ljuvligt god höstbuffé med Tyska inslag serverades till alla 350 gästerna som var på plats denna kväll. Buffén bestod av Tyska inslag såsom bratwurst, schnitzel och utöver det grillad kyckling, stekt potatis samt en stor salladsbuffé med diverse såser och annat gott. Högsta betyg till Törringelund för maten som alltid är hemmagjord och smakar fantastiskt gott. När klockan väl blev 20.00 så drog dansen igång och stämningen kvällen rakt igenom var magisk med underbara dansare och ett dansband som levererar utomordentligt bra. Detta var ett praktexempel på en 100% lyckad danskväll där allt var perfekt. Fullt ös för mig under kvällen med att ta diverse dansbilder samt att sända "Live" via Facebook, dessa filmer finns kvar för er som vill ta del av dessa. Jag vill rikta ett stort tack till Öresunds Dansförening samt tack till Törringelund och Titanix för en underbar kväll. Sist men inte minst Maria Rolf heter sångerskan i Titanix och en nominering till Guldklaven 2018 i Malung hör till sin plats enligt mig, vilken leverans gång på gång av denna fantastiska sångerska. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter