Senaste nytt från dansbandet Holidays!

För någon dag sedan gick Holidays ut med att dom fått en tillfällig sångare i bandet med möjlighet till förlängning efter årets slut. Läs mer om detta här nedanför från deras pressinformation. / Dansbandssidan.com 

Hallå Holidaysvänner. 
Vi kan nu stolt berätta att Fredrik Gustavsson kommer att hoppa in som ersättare året ut som vikarie i Holidays. Efter årets slut tar vi beslut om eventuell fortsättning. Fredrik kommer bli en enorm tillgång med sin sång och musikalitet. Fredrik kommer att smygstarta redan på lördag 21 okt i Vestfossen i Norge. Dessvärre var han uppbokad sen länge 27 och 29 okt, så vi letar vick till dess. 
Här följer lite fakta. Fredrik är 44 år och jobbar som brandingenjör. Han har spelat musik i olika konstellationer sedan slutet på 80 talet. Under 90 talet bl.a. Som sångare i Tommy Bergs. Vi önskar Fredrik hjärtligt välkommen i gänget. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter