Thoniez nya album "Ge kärleken en chans" får högsta betyg!

Jag brukar inte göra några uttalanden generellt vad det gäller ny musik som släpps men efter att lyssnat igenom Thoniez nya album så måste hyllningarna till denna skiva framföras helt enkelt. Titelspåret heter "Ge kärleken en chans" skriven av bortgångne Maritha Johansson och Leif Melander. Ett perfekt sound rakt igenom på skivan och låtarna "Karolin", "Jag ska sakna dig", "När en tyst minut ska tala", "Ge kärleken en chans" samt "Förlåt" är något utöver det vanliga. Fantastiskt framförande av Thoniez. Man får härliga lugna låtar där Thoniez levererar rakt in i hjärtat med högsta kvalitet samt några härliga svängning låtar där det helt enkelt är svårt att sitta still. Skivan erbjuder glädje, känslor och kvalitet rakt igenom. Skivan får betyget 5/5 möjliga. Gillar man min beskrivning av skivan så är det ett måste att köpa denna. Thoniez är ett dansband som går från klarhet till klarhet och det bevisar denna platta. / Christian på Dansbandssidan.com


Låtarna på skivan är bland annat skrivna av: Mats Larsson, Peter Nord, Marcus Persson, Stefan Jonsson, Lennart Dahlberg, Thomas Berglund, Ulf Georgsson, Donald Laitila, Leif Melander, Maritha Johansson, Åsa Karlström, och Haidi Krohn. 

Markus Persson har producerat denna kanonplatta.


Skivan köper ni här! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter