Då har det hänt igen - Bhonus släpper ny musik trots att dom slutade spela 2012!

Då har det hänt igen!

Här nedanför kan ni ta del av den pressinformation som för en liten stund sedan kom till Dansbandssidan.com. Dansbandet Bhonus släpper ny musik trots att bandet inte spelar längre.

Bhonus släpper ny musik trots att dom slutade spela 2012. Det är ju lite svårt att få ihop gänget för en turné nu för tiden. Nästan alla spelar med andra band eller har annat förhinder. Men spela in musik i Tomas Edströms studio är inga problem. Då kommer man när man kan.  Eller ska vi säga när chefen för  studio TMA kallar. Allt började med en herrmiddag med goa Bhonusgubbarna för ett tag sedan. Där vi bestämde att vi skulle spela in låtar för  att släppa på Spotify och Youtube och annat. Första låten blev ”Cathy´s Clown” som är en cover från 60 talet. En kul låt som sticker ut. Nu släpper vi två nya låtar på samma gång. Den här gången är det originallåtar.

Låtarna är:
”Min Radio”
Musik: Tomas Edström
Text: Ulf Georgsson
Sång: Peter Larsson

”Inte ens din doft”
Musik: Tomas Edström
Text: Janett Jensen
Sång: Hans Östh

Här har vi hittat två låtar som vi tycker passar bra in på Bhonus stil.
Det är två olika typer av låtar. Min Radio är en lite fartigare låt. Skulle nog passat bra på dansbanorna. Inte ens din doft är en vals. Inte lika bra på dansbanan.
Men nu är det ju så att vi inte behöver tänka på det längre. Vi gör musik som vi gillar, oavsett danstempo. När vi spelar in idag i studio så gör Tomas grunden till låten innan vi andra kommer. Sedan kommer Thomas Wennerström och lägger bas.
Magnus Zetterqvist lägger alla gitarrer. Tomas gör all Keyboard Hans och Peter sjunger. Magnus och Tomas står oftast för alla körer. Ulf Georgsson har ett vakande öga och öra över allt.


Här är länkarna till Spotify

https://open.spotify.com/album/6TAgt0YvrxCyWV0vM3AQEL

https://open.spotify.com/album/4KrbjypAnpTiU3MRdmmbO7

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter