Den 22:e september släpper Mona G sin nya skiva!

Det är inte långt kvar innan Mona G släpper sin nya skiva med titelspåret "Den bästa tiden i mitt liv". Den 22/9 släpps skivan men redan nu kan ni förhandsboka denna genom att klicka här! Ta del av pressinformationen nedanför där ni får reda på lite mer om innehållet i skivan.


Nashville. countrymusikens hemstad No 1. Ja, ibland så överträffar verkligheten ens drömmar. Känns stort och hedrande att jag fått möjligheten av Atenzia att göra denna skiva. Och få sjunga in mina egna låtar till bakgrunder som är inspelade med några av countryvärldens förnämsta musikanter "over there". Det har varit en oerhört stark och känslofylld musikalisk resa i det förflutna att sjunga in några av låtarna på detta album. Av skivans 10 låtar, är åtta av dem mina egna varav sex av dom är av äldre årgång. Det har nästan varit som att vrida tiden tillbaka ett halvt sekel. Vemod, blandad med glädje. 

Dessa låtar är som en dagbok över mitt liv, där varje ord är sant och självupplevt. Så visst har många minnen dykt upp. Men det har varit en fantastisk känsla att få spela in dem, några av dom för första gången och några i nyinspelningar. Det känns som de har fått ett "nytt liv", när dessa proffsiga musikanter spelar. Naturligtvis är det också en stor utmaning att ta upp material som Thorleifs, Stefan Borsch med flera redan gjort. Men jag har försökt att göra dem på mitt sätt.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter