Vilken grym vecka det blir för Umeå bandet Halm!

Fullt ös väntar för Coutrybandet Halm framöver. Först två spelningar på Live at Heart i Örebro på lördag, följt av TV4 Bingolotto på söndag och konsert på Liseberg i Göteborg lördag 9/9. 
 
Halm är ett country/americana-band från Umeå som startades 2009. Medlemmarna Johanna Sandgren (banjo & sång), Lisa Johansson (piano, mandolin, gitarr & sång) och Maja Lundgren (kontrabas & sång) träffades som 13-åringar och har sen dess utvecklat sitt sound genom åren tillsammans med William Eriksson (elgitarr) och Gustav Nestander (trummor). Countrymusiken var aldrig något annat än en gemensam, kompromisslös och naturlig väg att gå. Efter 8 års frekvent spelande och skrivande släppte de under 2017 sin första fullängdare "Raised By The Fire" följd av en sommarturné. Halm medverkade i P4 i samband med Gulklaven från Malung i somras. 

Klicka på länken nedanför för mer information om Halm samt kommande spelningar m.m. / Dansbandssidan.com 
 
www.halmcountry.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter