Drifters bjöd på en härlig säsongsavslutning för tisdags danserna på Björka Loge!

Igår den 22/8 fanns Dansbandssidan.com på plats när det var säsongsavslutning för tisdagsdanserna på Björka Loge utanför Lund. Denna kväll var det inga mindre än Drifters som stod för musiken. Jag fick till att börja med chansen att snacka och hälsa på Mats Elfqvist som är ny basist i Drifters. Mats har tidigare spelat med King Edwards samt Kikki Danielsson (Kikki & Roosarna). En väldigt trevlig kille som spelar väldigt bra och dessutom sjunger väldigt fint. Nedanför kan ni ta del av när Mats sjunger låt. Det blev en härlig kväll med gott sväng till Drifters som bjöd på klassiska låtar blandat med nya låtar. Bandet trivs bra tillsammans på scen och levererar alltid 100% bra varje gång. Jag vill passa på att rikta ett stort tack till Drifters för en härlig kväll samt en fin dag tillsammans med er. Ta del av lite bilder samt filmer nedanför från kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter