En kväll med Holidays på Törringelund i Skåne!

Dansbandet Holidays från Värmland gästade igår Törringelund i Skåne för en danskväll. Jag hängde med i deras turnébuss en bit fram till dansstället för kvällens reportage. Senast jag träffade grabbarna var faktiskt i Malung under Dansbandsveckan, där besökte jag deras årliga Holidaysfest. Väl på plats på Törringelund var det så dax att rigga allt inför kvällens spelning och det blev även en kort stund över för en liten kaffepaus med grabbarna samt en bit mat innan spelning. Ett par hundra dansare hade kommit för att ta en svängom denna söndag och Holidays utstrålar glädje och en enorm spelglädje på scen gång på gång. Härlig dansmusik och trevliga musiker rakt igenom. En del nya låtar fick man höra sen mitt senaste reportage och det är alltid uppskattat när man ändrar lite i sin låtlista. Jag vill rikta ett stort tack till grabbarna för en härlig kväll samt tack till Törringelund för god mat och fika i pausen. Ta gärna del av ett par bilder nedanför från kvällen.  / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter