Svenska Dansbandsstjärnor till Gran Canaria i Januari!

Det närmar sig för den 7.e upplagan av Dansegalla på Gran Canaria. Närmare bestämt den 22 & 24 Januari 2018. Då kommer bland annat Thorleif Torstensson, Lasse Sigfridsson samt Hasse och Dennis i från Flamingokvintetten att bjuda upp till dans båda dessa dagar. Utöver detta så kommer en massa fantastiska artister från Norge: Dansbanden Contrazt och Holmve samt Anne Nørdsti, Ottar "Big hand", Stein Ingelbrigtsen samt Terje och Odd Arne från Ingemars dansband. Även välkända Erik Forfod samt DJ Charlie kommer till Dansegalla och kommer stå för pausmusik och lite andra trevligheter.Jag vill verkligen varmt rekommendera denna fantastiska Dansegalla där jag varit på plats för reportage 2 år och jag är även på plats under Januari 2018. Förra året kom det över 1000 personer under 2 dagar för att roa sig och helt enkelt bara ha det underbart till fantastisk fin dansmusik. Man måste uppleva detta "Live" med egna ögon. För information samt bokning klicka på den svarta länken nedanför och kolla även in annonsen längst ner här på sidan.

/ Christian på Dansbandssidan.com 

 

Här kan man köpa biljetter till Dansegalla 2018 på Gran Canaria! 

Foto:Dansbandssidan.com
Foto:Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter