Förändringar i Donnez till hösten!

Senaste nytt från dansbandet Donnez!

Här nedanför kan ni ta del av pressinformation ifrån Donnez. / Christian på Dansbandssidan.com 

Förändring kommer ske i höst när Jonathan valt att sluta i Donnez p.g.a familjeskäl. Han ska bli pappa och känner att han behövs på hemmaplan framöver, vi stöttar honom i det beslutet och tackar honom för denna tiden samtidigt önskar honom och familjen stort lycka till framöver o tror säkert han syns baktrummorna i framtiden nånstans.

Vi har därmed det stora privilegiet att meddela att fr.om 1/9 är Andy Ekenmo ny trummis i Donnez! Andy kommer närmst från Claes Lövgrens men har tidigare spelat med både Candela och Hedins. En Skånepåg som är riktigt begåvad och duktig musikant och hanterar såväl trummor som sång vilket kommer styrka bandet ytterligare!


Vi tackar Jonte och hälsar Andy varmt välkommen ombord!!

/ Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter