En sommarkväll med Engdahls på Björka Loge!

Igår tisdagen den 1:a Augusti besökte jag Björka Loge strax utanför Lund för ett reportage om grabbarna i Engdahls. Jag har gjort ett par reportage om dessa grabbar i år och därför blir det en kortare sammanfattning om hur kvällen var igår. Bra med folk hade kommit för att dansa till svängig och härlig dansmusik blandat med lugna låtar från dessa härliga musiker. Engdahls levererar alltid kanon bra och publiken bara lovordar bandet gång på gång. Trots skiftande väder så blev den ändå en härlig sommarkväll. Bandet får bara fler och fler spelningar och man märker verkligen att dom satsar fullt ut på det dom gör. Snyggt och rent på scen och alltid välklädda när man ska upp och leverera inför förväntansfulla dansare. Jag kan inte mer än att säga stort tack till Engdahls för en härlig kväll på Björka Loge. Ta del av ett par filmer och ett par bilder från kvällen. i Eftermiddag kommer jag att lägga in någon mer film på Facebook från kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter