En kväll med Fernandoz på Björka Loge!

Igår den 25/7 bjöd det Värmländska dansbandet Fernandoz upp till dans på Björka Loge. Jag fick chansen att träffa dom en snabb sväng i Malung förra veckan men fanns inte på plats sista kvällen i Malung då dom spelade där tillsammans med Donnez. Därav blev det ett reportage denna kväll efter att bandet hämtat upp mig i Lund. Simon Åhs som är relativt ny medlem i bandet levererade imponerande bra både på sång och klaviatur, Simon har tidigare spelat med dansbandet Sandins och för första gången fick jag chansen att både lyssna och lära känna Simon lite bättre. En toppen trevlig kille som trots sin unga ålder har god rutin som musiker. För övrigt så levererar Fernandoz alltid lika bra och man får precis det man önskar för entrépengen. Flera hundra personer hade kommit för att njuta och ta en svängom till Fernandoz och kvällen blev precis så bra som alltid. Jag vill rikta ett stort tack till Fernandoz för en härlig kväll. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter