En sommarkväll med Matz Bladhs på Björka Loge!

Grabbarna i Matz Bladhs gästade igår Björka Loge utanför Lund. Senast jag gjorde ett reportage om grabbarna var för snart 1 år sedan och jag tog chansen att åka och träffa dom när dom hade en spelning så nära Lund. Mycket folk fanns på plats denna kväll för att lyssna och dansa till bandet. Matz Bladhs gör det gång på gång riktigt bra och håller samma klass och still varje gång dom bjuder upp till dans, man får vad man önskar sig när man går ut på dans till dessa skickliga och trevliga musiker. Härligt sväng på låtarna som blandades med lugna och klassiska Matz Bladhs låtar. Conny Nilsson som sjunger dom flesta låtarna gör det fantastiskt bra och folk bara beundrar och gillar hans sångröst väldigt mycket. Det blev helt enkelt en mycket lyckad danskväll och här nedanför kan ni ta del av lite bilder från kvällen samt lite filmer. / Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter