Magisk avslutning på Ekebofestivalens sista dag!

Igår den 8/7 fanns Dansbandssidan.com på plats för 3:e kvällen i följd på Ekebofestivalens avslutningskväll. En kväll där en mängd dans och partyband fanns på plats, Lasse Stefanz, Perikles, Arvingarna, Jannez, Kindbergs, Grönwalls m.f.l.I princip har vädret varit 100 % bra rakt igenom denna festival och besöks antalet under dessa 3 dagar var en bra bit över 12.000 besökare. Ekebofestivalen är en mycket uppskattad festival och välorganiserad med proffsiga arrangörer. Detta var den 22:a festivalen och under kvällen blev Perikles hyllade för att dom spelat 20 gånger av 22 på festivalen, blommor och andra trevligheter fick bandet ta emot inför en jublande publik. Grönwalls och Lasse Stefanz spelade i samma tält och gjorde det inför fullt med dansglada och fest sugna festivalbesökare. Man behöver inte presentera dessa bägge dansband närmare utan dessa 3 ord räcker - Still, klass samt otroligt rutinerade och skickliga musiker/artister. När klockan slog 00.00 var det dax för mig att gå upp på stora scenen och dela ut Dansbandspriset 2017 till Lasse Stefanz (Ett enskilt reportage om detta kommer senare idag). Grabbarna i Bob Stevens bjöd på härlig dansmusik ute på gamla dansbanan, det dansades kvällen rakt igenom till klassiska Bob Stevens låtar samt till lite nyare låtar. Med sådana glada musiker som bjuder på sig samt med god leverans så blev det helt enkelt grymt bra. Det var ett tag sedan jag träffade Jannez och Kindbergs och dom spelade denna kväll inomhus där det kokade av värme och glädje, 2 modernare dansband som verkligen ger danspubliken valuta för pengarna. Under festivalen erbjöds det mat i olika former samt god dryck till dom som önskade det. Perikles och Arvingarna körde 200% och gav precis allt som dom gör varje Ekebofestival, i detta tält kokar det av glädje och feststämning och man kan helt enkelt inte stå still. Det blev helt enkelt ljuvlig avslutning på denna underbara festival som man alltid känner sig varmt välkommen till med högsta service och proffsighet. Stort tack till arrangören för festivalen Benka, Jonas samt Bert. Detta var 6:e året som Dansbandssidan.com var på plats och gjorde reportage och fler kommer det att bli.

Vi ses under 2018 igen!

Ta del av lite bilder nedanför från denna sista festivalkväll. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter