Lasse Stefanz tog emot Dansbandspriset 2017!

Igår den 8/7 var det så dax att dela ut Dansbandspriset 2017 till Lasse Stefanz på Ekebofestivalens sista festivalkväll. Tusentals människor fanns denna kväll på plats under festivalen och när jag väl skulle gå upp på stora scenen 00.20 var det fullsatt inne i tältet. Lasse Stefanz har tävlat mot sammanlagt 15 andra dansband i grundomgången samt mot 4 andra dansband i finalen. I finalen fick Lasse Stefanz 36.98 % av rösterna och därmed vann årets Dansbandspris 2017. Det är Dansbandssidans besökare som har röstat fram vinnande band och i finalen stod det mellan Sannex, Lasse Stefanz, Drifters, Matz Bladhs samt Donnez. Priset består av 10000:- samt ett vackert diplom, blommor. Tack även till Lasse Stefanz och Olle Jönsson för trevliga ord om mitt jobb med hemsidan samt Dansbandspriset. / Christian 

Ta del av härliga bilder nedanför som Ulf Stjernbo samt Izza Aronsson har tagit under prisutdelningen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter