Succé för Ekebofestivalens 2:a dag!

Efter torsdagens succé med tidernas rekord för en torsdag på festivalen så var det dax för festivalens 2:a festivalkväll. En kväll där en många härliga dansband och partyband skulle roa publik och dansare på plats. Endast en snabb regnskur kom under hela kvällen som för övrigt bjöd på härligt festivalväder och lagom varmt. Grabbarna i Engdahls var först ut med att dra igång dansen på gamla dansbanan som delvis är ombyggd med nytt dansgolv. Mysigt runt om denna dansbana och allteftersom tiden gick så började dansbanden att spela upp till dans i dom olika tälten samt inomhus. Larz Kristerz och Black Jack spelade tillsammans denna kväll i stora tältet och bjöd på ett härligt ös kvällen rakt igenom, denna kväll var Peter Rudenborg vikarie i Black Jack då Kjelle Danielsson var sjuk. Rutinerade musiker i dessa bägge dansband och man får höra och se precis det man önskar sig. Sannex och Barbados som även spelade tillsammans på festivalen 2016 gjorde så även i år och det dansades och dansades kvällen rakt igenom till dessa härliga band som bjuder på den moderna musiken och gör det grymt bra. Sångaren Andreas i Sannex samt Björn i Barbados passar så extremt bra in i just deras band och dom sjunger fantastiskt bra med sådan leverans och glädje på scenen. Inomhus spelade inga mindre än Callinaz och Drifters tillsammans, dessa bägge band har jag gjort många reportage om och man blir aldrig besviken, det är leverans på leverans och kombinationen med dessa band tillsammans blev en grym succé. Sångerskorna Carolina och Erica är helt enkelt grymt bra artister rakt igenom och med deras bandmedlemmar i ryggen så går det som en dans i leverans. Tomaz & Tomas samt Pex & The Boys höll enormt tryck rakt igenom under kvällen i Kopparbärgstältet och här inne var det fullsmockat med folk kvällen rakt igenom. Sofie Svensson & Dom där samt Scintops körde inne på Rockabillyscenen och bjöd på svängig musik kvällen igenom och extra roligt var att Sofie och hennes band blev grymt bra mottagna till publikens stora förtjusning. Det blev helt enkelt ännu en succékväll på fantastiska Ekebofestivalen. Jag vill rikta ett stort tack till alla dansband samt artister för en grym kväll samt tack till alla Goa följare av Dansbandssidan.com som kom fram under kvällen och snackade bort en kort stund, väldigt trevligt. Ta del av lite bilder nedanför från kvällen. Nu laddar jag batterierna igen för att bege mig mot festivalens sista kväll idag. Då kommer jag bland annat att dela ut Dansbandspriset 2017 till Lasse Stefanz. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter