Härlig inledning på Ekebofestivalen 2017!

Igår den 6/7 startade Ekebofestivalen 2017. Det är den 22:a upplagan av denna festival som varje år lockar tusentals festivalbesökare från hela landet. Inledningen på denna festival var strålande med fantastiskt väder och och grymma band som bjöd upp till dans och feststämning. Fernandoz och Thor Görans spelade i samma tält under kvällen och bjöd på fantastisk dansmusik och levererade grymt bra, Thor Görans gjorde sin första spelning på denna festival men Agneta Olsson sångerska i bandet har spelat här tidigare då i dansbandet Martinez. Pex & The Boys bjöd på härlig partystämning i tält nummer 2 på festivalen, det gör dom även ikväll och imorgon spelar dom som Perikles. När klockan väl slog 22.30 så gick drängarna upp på scen och från att det varit några hundra personer på festivalen så blev det helt plötsligt på 50 minutter ett par tusen festivalbesökare inne på området. Vilket röj det blev när Drängarna för första gången spelade på Ekebofestivalen. Kultbandet som slog igenom 1995 med låten "Vill du bli min fru". Därefter vid 23.30 gick 2 Blyga Läppar upp på scen och väl inne i tältet fanns det hur mycket folk som helst och stämningen var maxad och grym. Det går att se på ett par bilder nedanför. För att sammanfatta denna 1:a festivalkväll med några ord så får dessa bli, Partystämning, grymt ös samt grymma band som leverade 100% rakt igenom. Ta del av lite bilder från kvällen nedanför. Idag är det dax igen att bege sig mot festivalen för ännu ett reportage.

(Tyvärr är mottagningen via mobilen inte så bra i festivalområdet så "Livesändningarna" blir inte så knivskarpa som dom brukar bli. Jag hoppas ni har överseende med det, jag vill ju ändå leverera något till er som inte kan vara på plats. Ett par "Livesändningar" blir det ikväll med samt imorgon. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter