Nytt säsongsrekord när Mats Bergmans gästade Björka Loge!

Igår den 4/7 var det så dax för ett reportage om grabbarna i Mats Bergmans, senast var för 1 år sedan på just Björka Loge. Förutsättningarna inför kvällen kunde inte bli bättre med strålande solskens väder. Säsongens bästa publiksiffra för tisdagsdanserna var ett faktum när över 400 personer kom att att dansa och roa sig till Mats Bergmans. Bandet bjöd på lite nya låtar varvat med klassiska Mats Bergmans låtar samt lite svängiga låtar. Väldigt skoj att få höra lite nya låtar med grabbarna och det låter kanon bra som alltid och med den rutin bandet har så kan det helt enkelt inte gå fel. Publiken är förtjusta i bandet och kommer gång på gång när Mats Bergmans bjuder upp till dans samt att även ny publik letar sig till dom olika dansställena runt om i landet. Grabbarna gjorde kvällen till en grymt bra kväll och jag vill passa på att tacka bandet för en trevlig kväll igår. Ta del av ett par bilder från kvällen nedanför samt lite filmer. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter