En midsommarkväll med Callinaz på Öveds Eke! 

Igår på Midsommarafton åkte jag med dansbandet Callinaz för ett reportage om kvällens festligheter på Öveds Eke utanför Sjöbo i Skåne. Inledningsvis vid ankomst så var vädret helt okej och det såg rätt lovande ut inför kvällens dans. Men sedan kom det en del regn under cirka 1 timme för att sedan helt försvinna under kvällen. Ja tror att regnet som var inledningsvis skrämde bort en del folk tyvärr, men alla som fanns på plats denna kväll var mycket nöjda och inför sista timmen så var det ett enormt tryck och det inte mindre än 2 extra nummer inför jublande människor. God mat, gott kaffe och trevliga arrangörer tog hand om oss under eftermiddag/kväll. Callinaz fick lovord på lovord av dansare och arrangörer och bandet spelar 100% "Live". Carolina Skaarup Tegnér som är nominerad som årets sångerska i Guldklaven levererar gång på gång och ser till att bandet Callinaz håller högsta klass var det gäller scenkläder, musik, ljud och utstrålning. Fantastisk kväll blev det och bandet har en fin framtid framför sig. Jag vill rikta ett stort tack till alla i bandet för denna härliga Midsommarafton samt stort tack till Öveds Eke. Tyvärr kan man inte rå på vädret men trots allt blev kvällens som sagt helt underbar. / Christian på Dansbandssidan.com

Ta del av lite bilder nedanför från kvällen med Callinaz. 

Dom 2 bilderna här nedanför tog trevliga Micke/MN Photo från förmiddagen/Eftermiddagen. Jag och Callinaz ankom något senare och därför fick jag dessa bilder för att ni skulle få en inblick hur eftermiddagen var. / Christian 

Micke/MN Photo
Micke/MN Photo
Micke/MN Photo
Micke/MN Photo

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter