Härlig säsongspremiär för Lotta på Liseberg!

Igår var det säsongspremiär för Lotta på Liseberg. Denna kväll fanns artister som Christer Sjögren, Magnus Johansson, Jon Henrik Fjällgren m.f.l på plats för att bjuda på fantastisk musik kvällen rakt igenom. Strålande solsken och ljuvligt väder gjorde att stämningen blev enorm. Denna kväll hyllades även Sven-Erik Magnusson av Christer Sjögren genom en Sven-Ingvars låt på allsång. Sen när Magnus Johansson framför låten Nessun dorma på trumpet så blev det magiskt, så fantatiskt vackert! Ta del av ett par bilder nedanför som en god vän till mig har tagit åt Dansbandssidan.com. / Christian 

Nästa vecka medverkar dessa artister: Arvingarna, Rhys och Samir & Viktor, Sven Melander, Hanna Hedlund och Siw Carlsson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter