Succébandet Skåningarna gästade Björka Loge!

igår den 13/6 var det säsongspremiär för tisdagsdanserna på Björka Loge utanför Lund i Skåne. Succébandet Skåningarna fanns denna kväll på plats för att bjuda upp till dans. Väldigt mycket folk hade denna kväll kommit för att njuta till tonerna av bandet och kön ringlade lång. Bandet har gått från klarhet till klarhet och bevisligen är succén ett faktum när man gång på gång lockar mellan 300-500 dansare per spelning och levererar utomordentligt bra. Alla som spelar i bandet har mycket rutin från dansbandslivet och Joel Andreasson som är frontfigur i bandet har en fantastiskt röst och gör det grymt bra och val av låtar sitter som handen i handsken. Ge det 1 år till och jag tror bandet kommer bli nominerade i ett antal olika sammanhang för tävling framöver samt under 2018. Framtiden för bandet är mycket ljus och vill man satsa än mer så kommer Skåningarna att tillhöra toppen i denna bransch under en lång tid framöver, den saken är helt klar enligt min bedömning och även andras. Jag vill rikta ett stort tack till Skåningarna för en grymt härlig kväll samt tack till Björka Loge för gott kaffe och fika. Ta del av bilder och filmer nedanför från kväll. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter