På turné med Donnez till Liseberg!

Den 9/6 var det dax för mig att åka med Donnez på en 2 dagars turné för reportage till Dansbandssidan.com. Färden började i Perstorp för vidare färd mot kvällens spelning på Liseberg. Denna kväll släppte även grabbarna sitt nya album "Akta dig för svärmor". Trots att Sverige spelade fotboll och att vädret var ostabilt så kom det bra med folk till Polketten för att dansa och helt enkelt roa sig till tonerna av Donnez. Grymt bra drag hela kvällen rakt igenom och mängder med gratulationer till bandet som är nominerade i 2 kategorier i Guldklaven 2017 (Årets dansband&Årets musiker - Mikael Strömqvist). Efter en paus på 30 minutter så fortsatte sedan dansen och det blev även extra nummer direkt efter sista dansen. Väldigt trevligt att få åka med och även uppleva deras nya turnébuss som innehåller allt man kan önska sig. Deras nya skiva "Akta dig för svärmor" håller högsta klass och betyget för denna blir full pott, man fick höra en mängd låtar från skivan under kvällen  Jag passade på att sova en liten sväng högst upp i 3:e våningen av våningssängen och det funkade helt perfekt. Kvällen på Liseberg blev en fin kväll på alla sätt och jag vill rikta ett stort tack till Donnez för denna 1:a dag på turnén. Lite godis från mig till bandet i form av god choklad som alla dansband för när jag reportage, dom förtjänar det helt enkelt. Nu fortsätter resan mot Utängens Loge för ännu ett reportage (10/6) och detta kommer ni att få ta del av inom kort. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter