Magisk kväll när Donnez gästade Utängens Loge! 

Igår den 10/6 var det så dax att besöka Utängens Loge för första gången för ett reportage. Donnez turnébuss ankom strax efter 14.00 och då blev vi välkomnade med kaffe och varma kanelbullar i strålande solsken. Därefter var det så dax att få in alla instrument m.m upp på logen och detta skedde via en his utanför. Redan många timmar innan dansen drog igång hade en mängd husbilar samlats på tomten utanför där dom laddade inför kvällens bravader. Vad det gäller Utängens Loge så är den fantastisk helt enkelt, välskött, trevliga ägare och personal samt ordning och reda på precis allt. Jag har hört mycket gott om dansgolvet och var tvungen att gnida mina danskor mot golvet för att se om det var något glid, fantastiskt dansgolv helt klart. Jag har gjort många reportage under snart 6 år och Utängens Loge tillhör topp 5 av alla platser jag besökt, fantastiskt helt enkelt. Alla på plats är så tillmötesgående och dansarna bjuder på kakor, kaffe och presenter till bandet samt att även jag blev inbjuden på räkor med sallad och bröd samt fika hos några som följer hemsidan från Norge. Det är bara ren glädje att få komma hit och vädret var strålande eftermiddag samt under kvällen. När klockan vl hade slagit 20.00 var det dax för Donnez att börja bjuda upp till dans och det gjorde dom inför över 480 personer på plats och detta kan ni se mer av på bilderna nedanför. Kvällen blev helt enkelt underbar och jag vill rikta ett stort tack till Utängens Loge för god fika, korv, kaffe samt eran gästvänlighet. Hit kommer jag att komma fler gånger den saken är klar. Till alla er som inte varit här, jag säger åk hit och upplev en underbar dansloge. Det största tacket går till Donnez som bjöd med mig på en 48 timmars resa där jag fick hänga med i deras turnébuss och det har varit fantastiskt trevligt och alla i bandet är genomgode och snälla människor. Donnez gjorde denna kväll och denna turné till en superhelg helt enkelt. Ta del av bilder nedanför från kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter