Härlig stämning när Glenn-Endys gästade Törringelund på Pingstdagen!

Igår på Pingstdagen var det dax för ett reportage om dansbandet Glenn-Endys. Senast jag träffade grabbarna var nästan exakt 1 år sedan på Törringelund. Grabbarna hämtade upp migi Lund för vidare färd mot Törringe. Som vanligt skulle alla instrument packas upp och soundcheck skulle genomföras innan det blev en ljuvlig middag för bandet på anrika Törringelund. Denna kväll var det även ett kärt återseende i form av Magnus Franzén som precis börjat att spelat med Glenn-Endys. Magnus har tidigare spelat med Thorleifs, Martinez och Jontez. Detta var 3:e kvällen för Magnus och även om han är ny just i Glenn-Endys så är jag imponerad av hans skicklighet med att kunna spela en mängd olika instrument, (Saxofon, dragspel samt keyboard) Magnus gjorde det fantastiskt bra och Glenn-Endys har gjort en riktigt fynd i denna underbara musiker. I Övrigt var det över 350 personer på plats denna kväll och stämningen kunde inte varit bättre. Ljuvlig dansmusik och glada musiker är vad folk önskar och dom fick det. Glenn-Endys förtjänar att hyllas lite extra då man aldrig läser så mycket om bandet på andra sociala medier, bandet är fullständigt komplett och spelar grymt bra och det märker man inte minst på dansarna som stormtrivs varje gång bandet gästar olika dansställen runt om i landet. Jag vill rikta ett stort tack till grabbarna för en härlig dag tillsamans med er. Samt tack till Törringelund för gott kaffe och god macka i pausen. Ta del av lite bilder nedanför från kvällen. / Christian på Dansbandssidan 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter