En underbar vårfest med Öresunds Dansförening & Engdahls!

Igår den 27/5 var det dax för Öresunds Dansförening att han sin årliga vårfest. Denna kväll var det Engdahls som skulle stå för musiken och över 200 medlemmar fanns på plats denna kväll. Kvällens tema var pastell och alla var så vackert klädda i härliga pastell färger, även dekoration samt desserten var av samma tema. Kvällen började med välkomst dricka med tilltugg under tiden grabbarna i Engdahls underhöll med musik. När väl alla var på plats så serverades en gudomligt god buffé från omelybygdens catering och denna buffé höll högsta klass och smakade fantastiskt gott. När klockan väl slog 20.00 så drog grabbarna i gång med kvällens dans som varade fram tills midnatt. Det var enormt varmt denna soliga sommardag och dansarna blev rejält varma i kläderna under kvällen. Härlig musik från bandet som bjöd på både lugna och snabba låtar samt en helt del nytt i deras repertoar. Dom gör det grymt bra och levererar gång på gång med utstrålning och glädje från scen. Runt 21.30 blev det en paus på 30 minuter där det erbjöds kaffe och olika smaker av macarons. Jag vill rikta ett stort tack till Öresunds Dansförening för en perfekt och underbar kväll samt stort tack till grabbarna i Engdahls. Ta del av lite bilder och filmer längre ner på sidan. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter