Wizex bjöd på en magisk kväll på Lommafesten!

Igår den 25/5 tog jag chansen att besöka Lommafesten där Wizex denna kväll skulle bjuda upp till dans nere vid hamnen och alldeles nära stranden. Förutsättningarna var perfekta för att det skulle bli en magisk kväll. Strålande solsken denna eftermiddag/kväll. Lommafesten anordnas av Lomma Event och det håller på i dagarna 5 med olika evenemang och denna kväll var det dansbandskväll som slog på schemat. Helt perfekt anordnat och dessutom gratis, framåt 20.30 var det fullt i tältet och även utanför och Wizex levererade fantastiskt bra och stämningen kunde inte varit bättre. En kväll man sent kommer att glömma. Passade på att snacka lite med bandet samt överräcka lite gott gott till bussresan hem i natten. Jag hoppas innerligt att detta evenemang återkommer nästa år, allt var perfekt denna kväll. Det serverades god mat och dryck under kvällen samt att man blev bemött av trevlig personal och vakter. Tusen tack till Wizex för en grym kväll samt tack till Lomma Event för ett perfekt arrangemang. Ta del av lite bilder nedanför från kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter