Succé för Veberöds Dansgala som firade 20 års jubileum!

Igår den 20/5 arrangerades den sista Dansgalan i Veberöd som i år firade 20 år. Denna kväll var det Sannex och Streaplers som bjöd upp till dans och innan dansen drog igång 20.00 så var det välkomstmusik i form av Ola Selmén (Känd från "Upp till bevis" på SVT) Ola hade givetvis ett par musiker med sig som underhöll på ett fantastiskt sätt till middagen och alla hängde med på ett hörn. Stämningen från början var ljuvlig och efter att ha avnjutit den underbara buffé middagen så man var helt enkelt lyrisk, vilken god mat samt en underbar fin stämning bland alla gäster och medarbetare. Dansgalan började redan i fredags med Perikles och Moderna tider som lockade 1100 personer och minst lika många fanns på plats denna avslutningskväll. Streaplers och Sannex bjöd på grymt bra musik kvällen rakt igenom och alla precis alla var super nöjda med kvällen som exploderade i glädje strax efter 21.00 då Sverige blev klart för VM final i Hockey VM. Jag vill påstå att denna dansgala är i högsta klass och det är sorgligt att denna inte återkommer igen, jag frågade arrangören igår varför det är sista gången och svaret jag fick var följande, dom vill sluta på topp, samt att det ligger mycket jobb bakom för att arrangera och få ihop detta, men även orden "Jag vet faktiskt inte riktigt". Det var en rörd arrangör Ingemar som gick upp på scen och tacka all publik för alla år samt alla dansband som spelat upp till dans. Jag vill rikta ett stort tack till Veberöds Dansgala att jag blivit inbjuden till eran ljuvliga gala i 3 år. Tusen tack till Ingemar och alla som jobbat med denna dansgala samt stort tack till Sannex och Streaplers. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter