Holidays från Åmål bjöd på en härlig kväll på Törringelund!

Igår den 14/5 var det dax för ännu en reportage om grabbarna i Holidays från Värmland. Senast var i februari just på anrika Törringelund utanför Svedala i Skåne. Väl på plats på eftermiddagen i strålande solsken var det så dax att hjälpa grabbarna att packa in allt på scen innan kvällens dans drog igång 18.00. Bra med dansare på plats för att njuta och roa sig till tonerna från dessa spelglada musiker. Att jobba som dansbandsmusiker är inte alltid så lätt som man kan tro, framför allt inte om man har ett jobb vid sidan av. Björn Björklund sångare i Holidays jobbar även som ambulans -sjukvårdare och det gjorde han natten till söndag för att sedan 09.00 sätta sig i turnébussen och vidare färd i många mil mot Törringelund. Holidays är otroligt populära i Norge men även i Sverige och det märker man inte minst på alla kommentarer och likes på diverse filmer och bilder som jag lägger ut under varje reportage. Sångaren Björn bjuder på sig själv på fantastiskt sätt samtidigt som han värnar om att alla ska trivas kvällen rakt igenom. Det är väldigt lätt att umgås och finnas runt omkring dessa härliga grabbar och kvällen avslutades med en kopp kaffe i deras turnébuss innan dom släppte av mig för vidare färd mot Åmål. Passar på att säga tusen tack till Holidays samt till Törringelund för en härlig söndag. Ta del av ett par bilder från kvällen nedanför. (PS under sommaren kommer även Holidays med en helt ny CD. / Christian på Dansbandssidan.com


www.holidaysorkester.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter