Barbados inledde säsongspremiären på Björka Loge!

Igår den 30/4 fanns dansbandet Barbados på plats på Björka Loge denna Valborgsmässoafton. Det bjöd på disco, dans och samt olika slags grillmenyer för dom som var lite småhungriga. Kvällen blev väldigt kylig men trots det kom mellan 500-700 personer för att roa sig och helt enkelt ta en dans till Barbados klassiska låtar som blandades med nya fräscha låtar. Barbados gör det bra, mycket bra och levererar alltid 100% för sin trogna publik samt för nya dansare som upptäckt bandet på senare tid. Det är alltid ett enormt tryck i låtarna som blandas med några rikta ballader från förr i tiden. Det blev en riktig trevlig kväll och jag vill passa på att tacka Barbados samt Björka Loge för en grym kväll, tack även för gott kaffe korv och hamburgare. / Christian på Dansbandssidan.com  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter