Golden Hits kokade när Nya Vikingarna hade releasefest för Kramgoa Låtar 30!

Igår den 19/4 reste jag upp till Stockholm för att meverka på Nya Vikingarnas releasefest för skivan Kramgoa Låtar 30! Flera hundra VIP gäster var denna kväll inbjudna till Golden Hits i Stockholm och några av dessa var Arne Weise, Jesper Blomqvist, Lars-Åke Wilhelmsson (Babsan), Anders Pihlblad m.f.l. Det blev en underbar kväll med ett häftigt förband som spelade innan Nya Vikingarna gick upp på scen strax innan 19.00. Man fick lyssna på ett antal nya låtar från Kramgoa Låtar 30 och bandet framförde dessa med bravur och Kenneth på sång levererar fantastiskt bra. Jag har sagt det tidigare och säger det igen, det är inte lätt att ta över en sådan roll på sång efter Sjögren, jag var med på premiären på M/S Birka i Januari och har hört bandet ett par gånger efter detta. Jag sa i Januari ge bandet 3-4 gånger så är det mitt i prick och där är vi nu. Nya Vikingarna har fullt spelschema inför sommaren 2017 och blickar man framåt så ser det mycket ljust ut för bandet. Det var ett grymt tryck när Nya Vikingarna spelade och det kändes som om kvällen aldrig ville ta slut, givetvis bjöd bandet på extra nummer i form av Leende Guld Bruna Ögon och då kokade hela lokalen! Nedanför kan ni ta del av ett antal bilder från kvällen. Alla gäster som fanns på plats fick även en väldigt exlusiv goodiebag. / Christian på Dansbandssidan.com 


Jag vill rikta ett stort tack till Subitoevent samt Vera&John för inbjudan samt för ett mycket imponerande event. Tack även till Nya Vikingarna för att ni gjorde kvällen till en ljuvlig kväll. Det märks verkligen att det är proffs som jobbar med detta och allt var perfekt under kvällen igår. VIP gästerna var supernöjda med kvällen och runt 21.00 så avslutades denna fantastiska kväll. 

Foto:Vera&John

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter