Chiquita dansade ut påsken på Törringelund i Skåne!

Igår var dom äntligen tillbaka på Törringelund, jag snackar givetvis om dansbandet Chiquita från Alingsås. Senast grabbarna spelade på Törringelund var för cirka 5 år sedan, jag tog chansen att följa med för ett reportage denna Annandag Påsk. Väl på plats så var det fullt ös med att packa in allt och få i ordning på diverse instrument ljud samt ljus innan dansen drog igång 18.00. Grabbarna levererade underbar dansmusik till dansarnas förtjusning och diverse lovord framfördes till mig och bandet under kvällen som gick. Dansbandet Chiquita firar 50 år som dansband under 2018, Kenneth Sjöberg som spelar bas i bandet startade bandet för snart 50 år sedan. Imponerande att man hållit igång i så många år och levererar gång på gång genom alla dess år. Jag vill rikta ett stort tack till Chiquita för en fantastisk trevlig kväll. Ta del av bilder samt en film nedanför från kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Medlemmar

  • Benny Bendén (Sång, Saxofon, Gitarr) (1981-)
  • Kenneth Sjöberg (Bas) (1968-)
  • Tomas Edström (Keyboard, Sång) (2014-)
  • Thomas "Boman" Andreasson (Trummor) (2014-)
 
www.dansbandet-chiquita.se​​​​​​​

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter