Christer Sjögren tillbaka i I Juletid 2017!

Christer Sjögren gästar I Juletid även 2017!

Ta del av pressinformationen nedanför där ni får reda på allt om årets konserter samt att ni redan nu kan börja boka biljetter. 

Fjolårets I Juletid-turné blev en formidabel succé med drygt 60 utsålda konserter över hela landet. Så det är med glädje vi hälsar Christer Sjögren välkommen tillbaka som gästsolist även detta år! Naturligtvis är ständiga medlemmarna Magnus Johansson och Marcos Ubeda med som vanligt i denna den femtonde upplagan av Sveriges mest omfattande musikresa i julens tecken. Samma konsert-trio i år alltså, men med nya melodier och arrangemang.

En första omgång biljetter släpps via Julius Biljettservice den 17 april kl. 09.00. Även biljetter till konserterna i Vinbergs kyrka  den 1 december är släppta via Falkenbergs Turistinformation. Många blev utan biljett till I Juletid 2016, så ett gott råd är att försäkra sig om biljetter i god tid till årets julkonsert!

Mer information här!

Man kan även följa I juletid på Facebook här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter