Sista danskvällen på Motala Folkets Park blev magisk!

Långfredagen den 14/4 var inte vilken dag som helst, det var dagen då det skulle bjudas upp till dans en sista gång på Motala Folkets Park. Detta fantastiska dansställe har tydligen gjort sitt och ett vattenland ska nu nu byggas här istället. Rivning av parken är planerad till hösten 2018 och på ren svenska är detta helt åt skogen enligt min åsikt. Nu försvinner dansen helt och hållet i Motala då det inte längre finns någon park att gå och dansa på. Denna kväll var det Wahlströms och Xplays samt Rockabillybandet HubCabs som skulle bjuda på dom sista danstonerna i parken. Men innan dansen drog igång skulle Motala buggen och deras final avgöras "Live" direkt ifrån Folkets Park och detta finns på film via Dansbandssidan.com på Facebook. Det var första gången jag var på plats i Motala och denna park och att jobba då man vet att det är sista danskvällen på parken var känslomässig helt enkelt. Jag vill påstå att hade denna park fått vara kvar och man gjort diverse små renoveringar så hade parken varit en av dom bästa av alla dom jag besökt i Sverige. Det blev en makalös avslutning med närmare 700 personer på plats för att ta sista chansen till sista dansen. Grabbarna i Wahlströms och Xplays var grymma kvällen rakt igenom och levererade precis så som man förväntade sig. Grymt trevliga musiker som bjuder på sig själva och levererar 100%. Jag var inne en kort sväng i lokalen bredvid där HubCaps spelade och den lokalen var betydligt mindre och det blev helt enkelt svårt att ta sig in där för att få en skymt av grabbarna, men musiken var det absolut inget fel på, gillar man Rockarbilly musik och den stilen så tillhör detta band toppen i sin kategori. För att sammanfatta denna kväll så var den helt enkelt helt underbar och det visar bilderna längre ner på sidan. Jag vill rikta ett stort tack till Wahlströms, Xplays och HubCabs för en fin sista kväll i parken. Ett extra stort tack till Xplays som gjorde det möjligt för mig at vara på plats i Motala för detta reportage samt tack för god mat och fin service. 

Ta del av lite bilder från kvällen nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter