Sista dansen, sista chansen! 

Tyvärr är det inte alls roligt att meddela att det blir sista dansen på Motala Folkets Park fredagen den 14/4. Parken kommer att rivas med start till hösten 2018 enligt uppgifter. Efter sista dansen kommer parken att hyras ut till September och därefter kommer lokalen att stå tom tills rivningen börjar. Gott folk ta nu sista chansen till sista dansen nu på fredag, dansbanden som kommer att spela är Xplays och Wahlströms. Utöver det kommer även HubCaps att spela. Entré för denna kväll är 200:- och alla är varmt välkomna med insläpp 20.00. Under kvällen kommer även finalen i Motalabuggen att starta 20.30 och vinnarna utses på parken. 
 

Traditionella långfredagsnonstop med Wahlströms & Xplays samt The HubCaps i Galaxen!

  • Dans 21 - 02 i Dansrotundan
  • HubCaps ca 22 - 02 i Galaxen
  • Enast alkohol som vanligt i Galaxen, ingen alkohol på danssidan.

Entré 200Kr
VälkomnaFör mer information klicka här!


 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter