En danskväll med Jontez på Törringelund!

Igår den 9/4 blev det en tur till Törringelund för att träffa grabbarna i Jontez samt för ett inslag om kvällen. Jontez släppte nyligen ett nytt samlingsalbum som bland annat innehåller 4 nyskrivna låtar, ett par av dessa fick man under kvällen lyssna på samt en mängd klassiska och härliga dansbandslåtar med Jontez sound. Kvällen blev bra med gott om folk på plats och god stämning i. Jag har sagt det innan och säger det igen, Conny Ohlson i Jontez förtjänar minst sagt att bli nominerad i Guldklaven 2017. Det är minst sagt imponerande att Conny håller högsta klass vad det gäller gitarrspel samt på steel guitar. Jontez är ett sammansvetsat gäng som trivs att spela tillsammans och har väldans trevligt ihop, spelglädje, glada musiker samt artiga och trevliga. Jag kan inte mer än att säga tusen tack till grabbarna för en härlig kväll samt tack till Törringelund för gott kaffe, goda mackor och genomtrevlig personal. Ta del av lite bilder nedanför från kvällen. / Christian på Dansbandssidan 

Följ Jontez via deras Facebook sida här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter