Chris Andersens första Solosingel släpps i Maj!

Chris Andersen gitarrist i Nya Vikingarna släpper i maj månad sin första Solosingel "Ung å dum". Nedanför kan ni ta del av lite biografi om Chris samt att ni kan kolla in hans Facebooksida och även följa Chris där. / Dansbandssidan.com 

Följ Chris här! 

Chris Andersen Biografi

Chris är född 1981 och har arbetat som professionell musiker under större delen av sitt liv, bland annat som sångare och gitarrist i Sannex, och gitarrist i Nya Vikingarna. Han är uppvuxen i Hyltebruk utanför, men bor sedan länge i Sigtuna, med sin fru och tre barn. Chris Andersen spelat musik sen 6-års ålder. Huvudinstrumentet är gitarr, och han trakterar även trummor, bas och lite dragspel. Mest känd för den riktigt stora publiken har Chris Andersen blivit som finalist i Idol 2010. Countrymusik har alltid legat honom varmt om hjärtat, och Chris hoppas på att kunna nå ut till en stor publik med sin egen version på modern countryrock på svenska. Nu gör Chris Andersen solodebut med ”Ung å dum”, en låt han har skrivit tillsammans med hitmakarna Anders Hansson (Lena PH”Det gör ont”, Agnes ”Release Me”, Orup, Ledin, Uggla, Cher, BWO, Alcazar m fl) och Peo Thyrén (som skrivit ”Dansa i neon” till Lena Philipsson, och hits till Carola, Jan Johansen, Noice och Sha-Boom m fl). Hansson har även producerat låten.

Photocred: Daniel Olse'n
Photocred: Daniel Olse'n

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter