Expanders knockar sin publik med ett lysande album!

Expanders från Boden bildades våren 1987 och utgår nu ifrån Piteå. Bandet firade nyligen 30 år som dansband och i samband med det kunde man köpa deras nya skiva "Play that rock'n'roll" som även nu säljs via Ginza.se eller här via Dansbandssidan.com/Skivnyheter. Skivan är ett mästerverk, jag har lyssnat igenom skivan ett par gånger via Spotify och med dessa musiker i bandet är det svårt att misslyckas. Jag har tidigare hyllat bandet efter mitt reportage på Sundspärlan för några månader sedan då jag gjorde mitt första reportage om Expanders. Grymt skickliga musiker och feeling ut i fingertopparna vad det gäller klass och still på musiken. Nya skivan och Expanders får 5/5 möjliga i betyg (Träffsäkert, klass, still, skicklighet och stor hänsyn till dansarna.) / Christian på Dansbandssidan.com 


 

Ta del av pressinformationen från Expanders här nedanför!


EGEN STIL HAR LETT TILL FRAMGÅNG Utan en enda traditionell ”dansbandslåt” på repertoaren är Expanders sedan ett par år fullbokade på Sveriges dansbanor. Ledord som beskriver bandet är ”blues - country - rock’n roll”  - allt finslipat för att fungera perfekt att dansa till. Med den efterlängtade CD:n kan man nu även lyssna till det oerhört populära bandet dygnet runt om man vill! 

Med tanke på den breda repertoaren och bandets omtalade kompetens så vet vi att Expanders nya album kommer spelas friskt runtom i landet. Skivan har redan blivit hyllad av publiken. Dessutom är bandet sedan januari ytterligare förstärkt med nya basisten och sångaren Jörgen Sandström, med många år i branschen i band som Jannez och Shake.


Med låtar från bl.a. Eric Clapton, Gary Moore, Dire Straits, Vince Gill, Bruce Springsteen, Refreshments, Eagles, Delbert McClinton, John Mayer, Coldplay m.fl och en stor portion glädje, energi och galenskap har Expanders vunnit publikens hjärtan över hela Sverige och delar av Norge.


Köp skivan här!
 

www.expanders.se ​​​​​​​

Pressbild/Expanders
Pressbild/Expanders

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter