En kväll med Martinez på Törringelund i Skåne!

Martinez gästade i söndags Törringelund och jag tog chansen att följa med för ett reportage. Senast jag träffade bandet för ett reportage var sommaren 2016 i augusti då jag även passade på att gratulera Sandra Estberg som årets sångerska. Vilket härligt glatt gäng dom alla är i bandet, Danne, Jonas, Sandra och Tommy. Inte nog med det dom levererar fantastisk dansbandsmusik mogen med inslag av moderna låtar och det passar Martinez som handen i handsken. Denna kväll blev som alla andra kvällar med Martinez en ljuvlig kväll och dansarna trivdes på dansgolvet minst sagt. Martinez byter ut en del låtar då och då och det gör att det bli ett härligt varierande av låtar då man lyssnar på bandet och det uppskattas verkligen. Jag kan inte mer än att säga tusen tack för en härlig kväll samt tack till Törringelund för fantastisk mat inklusive kaffe och allt därtill. TA del av ett par bilder från kvällen nedanför samt 2 filmer. Ikväll kommer ytterligare en film som läggs in på Facebooksidan. Bandet fick som alla dansband lite godis från Dansbandssidan inför resan till nästa spelning. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter