Streaplers släpper sin 58:e skiva i maj!

I maj månad släpper Streaplers sin nya skiva "King River", det är den 58:e skivan i ordningen och skivan kan ni förhandsboka här på Dansbandssidan.com genom att klicka här. Ta del av lite pressinformation om skivan nedanför. / Dansbandssidan 

Streaplers är verkligen fantastiska. De strävar ständigt framåt. De vill förnya sig hela tiden. Se framåt och utveckla sig. Detta utan att glömma sina rötter. Det gör bandet unikt. På nya skivan "King River" som utan tvekan är deras starkaste på mycket länge har de verkligen lyckats med detta. Skivan är en grym uppvisning i hur bra dansbandsmusik skall låta. Rockiga buggdängor, sköna ballader kryddat med ett snyggt Nashville-sound och ett gäng midtempolåtar med det patenterade Streaplers-gunget. Ja... Det är bara att buga sig... Streaplers har gjort sin starkaste skiva på många många år. 


Releasedatum: 2017-05-19 
Label:Atenzia
Titel:King River 

 

www.streaplers.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter