Sven-Erik Magnusson frontfigur i Sven-Ingvars har avlidit!

Sven-Ingvars frontman Sven-Erik Magnusson är död, 74 år gammal.
Representanter för familjen säger till Nöjesbladet att han somnade in lugnt natten mot onsdag i Karlstad, omgiven av sin familj.

– Pappa var en riktig kämpe och han lämnar oss i stor sorg efter lång tids kamp mot cancern. Vi i familjen fick en fin sista stund tillsammans och önskar nu få tid att bearbeta vår sorg, säger Oscar Magnusson till NWT. Sven-Erik Magnusson drabbades 2010 av prostatacancer och genomgick en operation där prostatakörteln avlägsnades. Efter det åt han bromsmediciner och gick på regelbundna kontroller.
Vännen och kollegan Christer Sjögren sörjer sin vän. – Jag kände till Sven-Eriks sjukdomsbild, att han var väldigt dålig. Det kom inte oväntat, men när beskedet kommer är det väldigt svårt att fatta. Det är en sådan levande person, och en vän, säger Christer Sjögren.

Vila i frid och tack för allt Sven-Erik Magnusson <3 / Christian på Dansbandssidan.com 

Foto:Per Jahnke
Foto:Per Jahnke

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter