Elisa Lindström medverkar i succémusikalen ”The Sound Of Music” på Nöjesteatern i Malmö!

Höstens stora teatersatsning på Nöjesteatern i Malmö är den klassiska musikalen ”The Sound of Music” med Elisa Lindström (Maria) och Christopher Wollter (Kapten von Trapp) i huvudrollerna. Premiär blir den 29 september 2017 på Nöjesteatern i Malmö.

Producenten Julius Malmström sammanförde i början av mars skådespelaren Christopher Wollter med dansbandsstjärnan Elisa Lindström. - Det sade klick direkt, det finns en fantastisk kemi dem emellan och att få ha med dem båda i huvudrollerna och i regi av Anders Aldgård känns helt fantastiskt. Redan före premiär är det stort intresse för biljetter, närmare 5000 sålda biljetter på fem veckor och med närmare ett halvår till premiär är detta en fantastisk siffra, säger producenten Julius Malmström.

Biljetterna är släppta via www.juliusbiljettservice.se eller på telefon: 0775 700 400


Om Elisa Lindström: Elisa har tävlat i Let´s Dance där hon (2016) vann och blev snabbt hela svenska folkets favorit. Hon blev dessutom Grammisvinnare två år i rad (2014, 2015). 2013 vann hon tillsammans med sin kör TV 4s Körslaget. Hon har även vunnit Dansbandskampen i SVT med sitt dansband Elisa´s (2010).                                                            
-Det är en drömroll för mig som nu äntligen blir verklighet, jag ser fram emot att ge mig in i musikalens värld, så spännande och roligt säger Elisa Lindström.


Om Christopher Wollter:Sångare och skådespelare med en mängd huvudroller på Bl a Malmö Opera, Göteborgsoperan, Stockholms Stadsteater och Oscarsteatern. Har även haft roller på Dramaten, Lorensbergsteatern och Teater Brunnsgatan fyra. Christopher har också setts i TV-serier och filmer som Lyckliga Jävel, Maria Wern och Anna Odells Guldbaggevinnande Återträffen.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter