En kväll med Per-Håkans på Törringelund i Skåne!

Igår söndagen den 19/3 åkte jag med grabbarna i Per-Håkans för ett reportage på Törringelund. I vanlig ordning började vi med att rulla in alla instrument, högtalare samt övriga tillbehör som krävs för att en danskväll ska bli komplett. Härligt att träffa grabbarna igen, senast var förra söndagen i Huskvarna men och då blev det endast en film och någon bild då 11 dansband spelade, därför tog jag chansen igår att göra ett lite mer komplett reportage. Bandet spelar mogendans med inslag av moderndans i en del av repertoaren. Denna kväll blev en härlig danskväll och grabbarna i Per-Håkans gör alltid det bästa för att dansarna skall vara nöjda och belåtna. Jag tog chansen att snacka med en del dansare igår vad dom tyckte om bandet och dom jag frågade var mycket nöjda med musiken samt att dom gärna vill dansa till grabbarna igen.  Linus, Christian, Björn och Per-Håkan sjunger fantastiskt bra och är grymma rakt igenom. Något som berör extra är när Linus sjunger smäktande ballader. Vill rekommendera er alla som aldrig dansat till Per-Håkans att göra det nån gång när ni får chansen. Till slut vill jag passa på att tacka Törringelund samt dom härliga grabbarna i Per-Håkans för en ljuvlig eftermiddag/kväll. Ta del av lite bilder samt 2 filmer från kvällen nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter