Shine - ett nytt dansband som startar sommaren 2017!

För alla er som gillar den moderna sidan av Dansbandsscenen - kolla in nya dansbandet SHINE och deras singel - "Du kan locka mig i fällan". Låten är producerad av Henrik Sethsson från Casanovas. Atenzia distribuerar deras musik digitalt. Nedanför kan ni ta del av information om det nya dansbandet Shine som utgår ifrån Örebro samt att ni kan lyssna på deras rykande färska singel. Den 17 juni gör bandet sin första spelningi i Gemla. Dansbandssidan.com passar på att önska bandet lycka till på den nya resan med start sommaren 2017


Pressinformation från Nöjeskällan 

Embryot till Shine uppstod en kväll i juli 2016 under Dansbandsveckan i Malung under allmän trivsel. "Det är dags att skapa och etablera ett nytt modernt dansband där kvalitet och musikalisk glädje får stå i fokus", resonerade Macke, Daniel & Lasse. Alla är tidigare medlemmar i framstående dansband, bland andra Pure Divine och Surround. Sammantaget finns mångårig rutin av musicerande och turnerande i bandet. Målet är att nå ut stort och locka dansglada musikälskare till dansbanorna.

Sedan förra sommaren har det planerats, formulerats och projekterats. Bandet blev komplett efter möte med sångerskan Jessica, en starkt lysande scenpersonlighet samt med Peter som är en erfaren och driven gitarrist. Båda har genrebredd och branschvana liksom de övriga. Örebro kommer vara bandets utgångsort. Efter ett antal produktionsrep i Brunnsparken, blir ambitionen fulländad via samarbete, mentorskap och framför allt genom producentrollen i välbekante Henrik Sethsson.
Henrik har också skrivit och producerat Shines första singel med titeln ¨Du kan locka mig i fällan¨. Singeln släpps i samarbete med Atenzia Records och Nöjeskällan.
Med mottot fler bra band behövs och med musikalisk nivå som drivkraft, slår bandet nu på stora trumman och kör!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter