En kväll med Skånebandet Likes på Lomma dansrotunda!

Igår den 4/3 gjorde jag mitt första riktiga reportage om dansbandet Likes från Trelleborg, bandet bildades 2015 och spelar musik åt det moderna hållet. Grymt duktiga grabbar som verkligen brinner för att leverera samt bjuder på sig själva med en härlig utstrålning på scen. Denna kväll var en privat tillställning då Öresunds Dansförening hade sitt årsmöte och Dansbandssidan.com blev inbjuden för ett reportage. Drygt 200 personer fanns denna kväll på plats och många härliga lovord fick bandet ifrån dansarna. Grabbarna i Likes har framtiden för sig och det låter som sagt grymt bra om bandet. Detta är precis vad dansbandsbranschen behöver, ett hungrigt och taggat dansband som vill framåt och levererar precis det man önskar.  Nedanför kan ni ta del av lite filmer från kvällens samt en mängd härliga bilder. Jag vill passa på att tacka Öresunds Dansförening för inbjudan samt för god mat och fika. Tack även till grabbarna i Likes för en riktig trevlig dag tillsammans med er. / Christian på Dansbandssidan.com 
 

www.likesband.com


Öresunds dansförening

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter