Perikles klara för Landskronakarnevalen 2017!

Det står nu klart att Perikles kommer till Landskrona karnevalen den 27/7 2017. Många har velat ha grabbarna på karnevalen samt Joddla med Siv och nu är det alltså klart att dessa 2 band spelar på stora scenen. Joddla med Siv kommer till karnevalen den 29/7 och då kommer man att få ta del av deras kända låtar som är ”Kaj Ä Gaj”, ”Tjuge Pågar I Bastun”, ”Inte Ens En Kolvastång”, ”Uma-Ness Från Senegal” och inte minst ”Tony Tuggar Tuggummi”.  Perikles som drar fullt hus överallt i Skåne och spelar runt om i landet har hunnit med en hel del under alla åren sedan dom spelade in sin första platta 1976, dom har varit Grammisnominerade och har även deltagit i Melodifestivalen bland annat. / Dansbandssidan.com 

Perikles / Filmat av Dansbandssidan.com

Joddla med Siv / Filmat av Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter