Martinez släpper favoriter på ny skiva i april!

I april släpper Martinez en ny skiva "Favoriter" nedanför kan ni ta del av information om skivan samt att ni kan förhandsboka den här på Dansbandssidan.com. 

Martinez tog sina första stapplande steg redan 1976 och har sedan dess vuxit och blivit ett av Sveriges mest etablerade dansband.

Med den karismatiska sångerskan Sandra Estberg som kom med i bandet 2012 efter att ha sjungit i dansbandet Nova, lyfte bandet till nya höjder. I somras vann Sandra, helt välförtjänt priset som årets sångerska på Guldklavengalan under dansbandsveckan i Malung, ytterligare ett bevis på hennes och Martinez popularitet. Bandet tyckte därför det var dags att släppa ett samlingsalbum med låtar från de album där Sandra sjunger - och resultatet har blivit ett underbart dansant album blandat med några snygga ballader.

Väldigt starka originallåtar blandat med smarta val av covers som de gjort till "sina" är Martinez recept till framgång både på dansbanan och på skiva. På samlingen hittar vi dessutom fyra helt nyinspelade låtar. Två originalspår och två covers, så bjud upp till dans när Martinez bjuder på 20 favoriter och det till ett riktigt bra pris!

Releasedatum: 2017-04-07 
Label:Atenzia


Förhandsboka skivan här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter