Black Jack från Sundsvall gästade Törringelund i Skåne!

Det klassiska dansbandet Black Jack som startade 1990-91 i samband med Colin Nutleys film ”Black Jack" gästade denna lördagen anrika Törringelund utanför Svedala i Skåne. Grabbarna hämtade upp mig strax utanför Lund och efter en kort färd så var det dax att packa in allt inför kvällens spelning. Senast jag gjorde reportage om grabbarna var för 4 månader sedan i Falkenberg och det är alltid lika trevligt att återkomma till dessa fantastiska musiker som är genom trevliga. Över 400 personer fanns på plats denna kväll för att roa sig och ta en sväng om på dansgolvet. Gästerna började redan anlända 19.30 då dom hade förbokat en ljuvlig middag och 21.30 var det så dax för Black Jack att inta scenen. Jag har sagt det tidigare och säger det igen, Kjelle Danielsson tidigare sångare och trummis i Jannez gör det utomordentligt bra som nya sångare i Black sedan Oktober/November 2016. Det är en fröjd att få lyssna och njuta till dessa toner. Kvällen blev helt enkelt en prefekt kväll med fin dansmusik, god mat, glada gäster och härlig stämning. Jag vill rikta ett stort tack till grabbarna i Black Jack för en super trevlig dag igår. Inatt släppte bandet av mig utanför Lund och sedan fortsatte deras resa mot Sundsvall en resa på 100 mil. Jag beundrar er och alla dansband att ni orkar och kämpar på som ni gör. Tack även till Törringelund för utomordentligt god service och högsta klass på maten. / Christian på Dansbandssidan.com 
 

Ta del av bilder samt 3 filmer nedanför! Black Jack från Sundsvall består av:
Kjelle Danielsson, sång
Peder Matz, keyboard, dragspel, bas
Morgan Östlin, saxofon, keyboard, mandolin
Ove Olsson, gitarr, sång. bas
Mikael Östlin, trummor

www.blackjackband.se 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter