Värmländska dansbandet Holidays gästade Törringelund i Skåne!

Dansbandet Holidays begav sig igår ner mot Skåne/Lund för att hämta upp mig innan färden gick vidare mot Törringelund utanför Svedala. Igår gjorde jag mitt första riktiga reportage om det Värmländska dansbandet Holidays som bildades 1999. Ett gäng fantastiska trevliga killar som tog hand hand om mig väl redan från start och välkomnade mig väl inför gårdagens reportage. Väl framme i Törringelund efter en 20 minuters bussresa från Lund så var det dax att hjälpa grabbarna att packa in alla instrument högtalare m.m innan soundcheck. Redan under soundcheck visste man att det skulle bli en fantastisk kväll då man fick provlyssna på en del av låtarna som skulle framföras under kvällen. Vad kan gå fel när man har ett gäng rutinerade musiker, grymt bra dansmusik och en saxofon. Björn Björklund sångare och gitarrist har en behaglig och vacker sångröst som man bara vill höra mer av. Missade ni när jag filmade "Live" igår så finns dessa filmer på Dansbandssidan.com på Facebook. Innan det var dax för grabbarna att börja spela så blev det en ljuvlig söndagsmiddag på Törringe och lite kaffe. Exakt klockan 16.55 så drog det häftiga introt igång innan grabbarna gick upp på scen. Detta med introt var något jag inte upplevt innan under en danskväll och det var faktiskt väldans snyggt och bra gjort med musik och ett härligt välkomnande av bandet. Grabbarna levererade lugna och snabba låtar under kvällen och alla som var på plats var mycket nöjda och man märker att bandet som inte spelat så mycket i Skåne innan nu äntligen börjar komma igång här nere, fantastiskt roligt och jag gläds med er alla samt alla dansare som får uppleva en sådan bra dansorkester. Det blev en 30 minuters fika paus med ljuvligt goda mackor och kaffe tillsammans med grabbarna samt en gruppbild på gänget där dom givetvis fick lite go choklad som alla dansband förtjänar enligt mig. Jag kan inte mer än att lyfta på hatten och säga tusen tack grabbar för en ljuvlig dag/kväll tillsammans med er. Ni är så fantastisk omtänksamma och trevliga och jag hade inte en tråkig stund på hela tiden. Inför dansarnas applåder i sista dansen så blev det ett extra nummer utöver det som var planerat och stämningen kunde inte varit bättre. Tack för denna gång och vi ses givetvis igen grabbar. 


Ta del av bilder från kvällen nedanför och vill ni se filmer från kvällen så finns dom på Facebooksidan som tidigare nämnt. / Christian på Dansbandssidan.com  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter